Siz yazın yeter!

Akademik makaleleri indeksli dergilerde yayınlatmanın ne kadar meşakkatli olabileceğinin farkındayız. Onlarca aşaması olabilen bu süreçte detaylar havuzunda boğulmayın! Makalenizin formatı uyumsuz olduğu için üzülmeyin! Başınız hakem eleştirileri ve revizyonlarla ağrımasın! Makalenizi yazın ve Index ile tanışıp arkanıza yaslanın! Gerisini biz hallederiz.

 

Biz Kimiz?

Akademisyenin çözüm ortağı Index ailesi olarak makale yayın sürecinin her aşamasında hizmet sunuyoruz. Alanında 10 yılı aşkın deneyim ve uzmanlığa sahip olan ekibimiz ağırlıklı olarak akademisyen ve hekimlerden oluşmaktadır. İndeksli dergilerde yayınlanmasını istediğiniz makaleleriniz için akademik çeviri, proofreading, formatlama ve submission desteği sağlıyoruz.

 

Farkımız

Index Tercüme sıradan bir tercüme bürosu değildir. Akademik makalelerinizi alan/terminoloji deneyimine sahip çevirmenlerle işleyerek, literatür taraması, yazım denetimi ve son okuma gibi hizmetleri indeksli dergilerin şart koştuğu detaylara uygun biçimde hazırlarız. Akademi dışındaki makalelere tercüme hizmeti sunmamakla beraber, akademik yayın sürecine olan hakimiyetimizle birlikte hocalarımızın ihtiyaç duyacağı bütün süreçleri yürütmekteyiz.

 

Tamamlanmış bir makalenin yayına girene kadar geçtiği tüm aşamalarda Index Tercüme deneyimine ihtiyacınız olabilir. Makaleniz yayınlanana kadar sorumluluğumuz ve ücretsiz desteğimiz Yayın Güvencesi hizmetimiz kapsamında devam eder. Hiçbir ekstra ücret talep etmeden tüm düzeltme ve değişiklik işlemlerinizi gerçekleştiririz. Makalenizin akademik gizliliği konusundaki hassasiyetin bilincinde olarak mutabakat sağlanamaması halinde metinleri veri bankamızdan sileriz.

 

Index Tercüme ile çalışmanın ayrıcalıklarından bir diğeri ise submission hizmetimizdir. Makalenizi belirleyeceğiniz dergiye göndermek ve süreç takibini sağlamak ek hizmetlerimizden biridir. Makaleniz seçeceğiniz derginin tüm şartlarına uygun biçimde hazırlanır ve submit (gönderme/yükleme) edilir. Hakem eleştirileriyle karşılaşıldığında sizi süre taahhütü, işlem sınırı ve ek ücret gibi kısıtlamalarla uğraştırmadan gerekli değişiklikleri yaparız. Makalenizde gerek duyulan her türlü formatlama işlemini gerçekleştiririz.